Paardrijdvakantie in Spanje

Image 08

Paardrijden in Spanje en overnachten bij Casa Selegna

Paardrijd Vakantie in Spanje wil je de prachtige omgeving van El Campello aan de de Costa Blanca in Spanje eens op een andere manier ontdekken? Dan is paardrijden misschien wel iets voor jou! Het maakt niet uit of je al jarenlang rijdt, of dat dit de eerste keer voor jou wordt. Bij Paardrijd Vakantie Spanje zijn tal van mogelijkheden voor elk niveau!. Ook buitenritten zijn mogelijk met meerdere paarden in samen werking met de Rancho Moli de Vent  waar ook onze paarden gestald staan.

 

Paardrijd lessen met instructeur

Image 06

De beheerder van Casa Selegna u persoonlijke paardrijd instructeur

Niemand is te oud om te leren paardrijden. Bij paardrijden in Spanje is het voor alle leeftijden mogelijk om een spoed cursus paardrijden in Spanje te volgen van 2 volle dagen, privéles 1 of 2 personen wordt gegeven door de beheerder van Casa Selegna een zeer ervaren ruiter met paarden kennis. Leer het basis paardrijden en omgaan met paarden vervolgens kan u het zelf bij leren. Er zijn verschillende lessen, en er wordt lesgegeven in de binnenbak. De ruiters rijden daarbij op één van onze paarden.

De Spoed cursus bevat 10 lessen voor 1 of 2 personen

Download het lesboek in PDF bestand, leer paardrijden in Spanje >>

 
Paard huren ?.
Voor de gevordende Ruiter
Wij bieden de mogelijkheid tot het huren van een paard. U heeft dan de beschikking over een paard die u gedurende de afgesproken periode tot uw beschikking heeft. Het huren van een paard kan voor een periode van af een uur, zo kan je zelf paardrijden in de paardenbak van onze manege.
Vrij paardrijden Meer info

Paardrijd excursie in de bergen met gids

Image 07

Paardrijden in de natuur, een prachtige bergrit in een groep met gids

Geniet van een unieke rijbeleving in El campello! Spring in het zadel en geniet vanaf een paardenrug van de bijzonder mooie natuur en een panoramisch uitzicht op de bergen. Als je zelfstandig kunt rijden, bekend bent met de techniek en de basisvaardigheden voldoende beheerst, dan kun je je opmaken voor de meest fantastische buitenritten door het ongerepte berglandschap, begeleid door een gids. Begeef je over onverharde wegen. De bergen wachten om door jou met viervoeter ontdekt te worden!

 
     

Contact paardrijden in Spanje

Mag ik mij even voorstellen.

Mijn naam is Hans Hekkert ik ben een fanatieke paarden liefhebber en rijd paard op de dichtbij gelegen rancho Moli de Vent, Door mijn ruime ervaring met paarden wil ik deze graag delen met onze gasten.
Heeft u interesse in een paardrijd vakantie en wil graag paardrijden met een van de bovenstaande paardrijd mogelijkheden neem dan gerust via email contact met mij op Email: paardrijd vakantie in Spanje